Presse / omtale

Om vores opførelse af 

James Blacks blæserkvinet:

Thank you all for a brilliant performance! it was very different to any of the other performances, much more sensitive in a way. You really made it your own, it was very special. Thanks again for all your work and I hope to see you all in the future x. James Black

Anmeldese af Opus Zoo ved koncert i Ribe Domkirke efteråret 2015:

Perfekt afslutning på Kulturnatten! Opus Zoo leverede varen! Koncerten var kl. 22.30, men musikerne var oplagte og spillede hamrende præcist. Selv på steder hvor musikken har en sådan rytmik, at man som tilhører næppe forventer præcisionen holdt i ave, sad det bare lige i skabet. Opus Zoo spillede med stor musikals indlevelse og gav plads til hinanden og ikke mindst - formåede at spille i den kompirmerede akustik. 

Det var tydeligt at høre, at Opus Zoo ikke er et lejlighedsorkester, men en fast sammentømret gruppe af fremragende musikere, det har det fællesmål at få det bedste frem i musiken. 

Igennem hele forløbet har det været en fornøjelse at arrangere koncert med Opus Zoo. Alle aftaler har været overholdt og der har ikke været uoverensstemmelser undervejs, og jeg medgiver med glæde Opus Zoo mine varmeste anbefalinger.

Af organist ved Sct. Catarinæ Kirke, Benjamin Friis Nielsen